Peta Dan Lokasi Kursus Akademi PhotoVideo

Lokasi kursus Akademi PhotoVideo terletak di Prima Gombak, Seri Gombak. Anda hendaklah melalui jalan utama ke Seri Gombak dan pastikan disebelah kanan jalan terdapat kawasan kedai (Celcom, Pizza Hut dan pejabat Umno) sehinggalah anda akan jumpa lampu isyarat pertama dan membuat pusingan u-turn. Kemudian simpang pertama belok ke kanan dan anda akan nampak Coffee Box dan teruskan ke hadapan dalam 400 meter anda akan nampak kedai service kereta dan tayar sebelah kanan dihadapan. Belok ke kanan dan terus ke hujung gerai sehingga jumpa restoran Thai Bamboo sebelah kiri. Buat U turn dan sehingga jumpa Old Town White Coffee, Hotel Avatarr dan Subway. Pejabat dan tempat kursus terletak diatas kedai Subway dan Emerald Nails Gallery.

1 / 2
2 / 2

Pejabat dan Studio Akademi PhotoVideo

Bertempat                             :                2-100, Jalan Prima SG3/2, Taman Prima Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor

Anda juga boleh waze ke eddie photovideo dalam aplikasi waze telefon pintar anda.

No. Tel                                     :                010-4003102 / 013-3913102

Waktu pejabat                     :                11pm-8.30pm (Isnin, Selasa, Khamis dan Jumaat) Sila buat temujanji sebelum datang.

Perjumpaan kelas              :                Pejabat Dan Studio Akademi PhotoVideo sepertimana pada waktu yang ditetapkan dalam                                                                        jadual kursus.

  Peta dari Google  

View Larger Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *